• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sødt & Snacks » Snacks » Sprøde gulerodschips

Sprøde gulerodschips

Udgivet: 1. apr. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

De er nemme og billige at lave og smager super godt. Chips af gulerødder, evt. sammen med andre rodfrugter.

Gulerødder
Lidt olie
Pommesfrittessalt fra Mariager Saltcenter
(eller alm. salt)

Skær gulerødder i meget tynde skiver og vend dem med lidt olie. Bare lige så de bliver let fugtet. Spred dem ud på bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 15-20 min. Når de begynder at "krølle" og får lidt kulør, er de færdige.
Hældes ud på fedtsugende papir og drysses med saltet.

Spises når de er afkølede. Gemmes de, bliver de nemt bløde, og knap så spændende. Men jeg tror nu heller ikke der bliver noget at gemme af 🙂

Mere inspiration

  • Snacks til Nytårsaften
  • Frække Chili Kys
  • Rugbrødscroutoner
  • Friterede Squash

Se mere indhold på bloggen

Forårs Salat

Kyllingesalat med pærer

Sommerfornemmelser i november

Ris ala Mande med Kanelsvesker

28 grader og Jordbærkoldskål

Tips til ferie i Szczecin

Solero Is - Forårsdessert

Øllebrød med flødeskum

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. (.BØRGE.)

    maj 05, 2016 at 4:48 pm

    (.HVOR BLIVER DET DOG BARE GODT OG
    SPENDE AT SPISE.&

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.