En rigtig lækker pastaret der passer perfekt til efteråret. Svampe, bacon og fløde - så kan det ikke andet end blive godt. Skal det være helt ekstra godt, vil et drys parmesan slet ikke være så ringe.
[ingredients title="Efterårs pasta med svampe"]
2 personer
- 250 gr frisk pasta
- 100 gr bacon i tern
- 50 gr hakkede hasselnødder
- 100 gr babyspinat
- 250 gr markchampignon
- 1 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 1½ dl fløde
- smør til stegning
- salt og peber
Gør champignonerne rene og skær dem i grove stykker. Skær løg og hvidløg i små tern. Vask og tør spinat.
Kom vand med salt i en gryde og bring i kog. Når pastavandet koger, kommes pastaen i og koger 2-3 min, eller til det er mørt.
Brun bacon på en varm pande og tag det af, når det er sprødt.
Kom løg og hvidløg i panden og steg dem let. Tilsæt champignon og lad dem steg med til de lige ændrer farve. Tilsæt fløden og lad det hele koge op i 1-2 min.
Tilsæt spinaten og vend rundt bladene lige falder lidt sammen. Smag til med salt og peber.
Bland den afdryppede pasta i champignonsaucen, så det bliver godt blandet. Varm evt. hurtigt op.
Server pastaen med et godt drys bacon-nøddeblanding og gerne lidt rødbedechips.
Jeg serverede små frikadeller til, men det er absolut ikke nødvendigt, og næste gang tror jeg det bliver uden.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her