MADBLOG & LIVSSTIL

Fiskeruller med Bacon

Middagen i dag blev til nogle lette fiskeruller med masser af smag.  Katten luskede rundt om mig mens jeg lavede dem, og jeg skulle ikke vende ryggen til, for så var jeg helt sikker på, at den ville tage for sig af retterne. Men jeg var forberedt, så alt var fundet frem inden jeg gik i gang.

Fiskeruller med Bacon
4-6 rødspættefileter eller anden fisk
4-6 skiver bacon
4 spsk ricotta eller flødeost
lidt purløg
frisk basilikum
1 porre
salt og peber

Start med at skære porren i mindre stykke, ca. i længde så det passer med bredden af fisken. Kog dem i lidt vand og dryp dem godt af inden de skæres igennem på den lange led.
Fileterne tørres, og drysses med lidt salt og peber. På hver fisk smøres lidt ricotta ud over. Herpå lægges et stykke porre, lidt frisk basilikum og et par stilke purløg. Purløg må gerne stikke ud over kanten. Fisken rulles sammen og et stykke bacon rulles stramt rundt om fiske rullen. Sæt evt. en kødnål igennem for at holde baconen sammen.
Steg fiskerullerne på en varm pande, indtil bacon sprødt.
Jeg snød, og kom dem i ovnen, men det giver et knapt så sprødt bacon.

Server evt. champignon og peberfrugt i tern og porreskiver, som lige er vendt på en pande med smør, til. Halve bagte kartofler er også rigtig gode til. Og fisk er sundt - og så smager det jo dejligt!

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *