Her i huset hører cornflakestoppe med til julekonfekten. Hvert år køber jeg en pose gode cornflakes, og bruger lidt af dem til konfekt og resten står så og bliver halvbløde inden vi får dem spist. Det er slut nu, for jeg bruger da bare kartoffelchips istedet for, de når nemlig aldrig at blive bløde her. Og så er den lette salte smag bare perfekt sammen med chokolade. Jeg skulle lige prøve med flødechokolade, men tror faktisk de vil være bedre med mørk. Det bliver ihvertfald den mørke chokolade fra Callabaut jeg vil bruge til den næste portion. Og så drysse med lidt flagesalt, hvis man er til den salte side. Men de er så absolut også gode med lys chokolade og helt sikkert også med hvid chokolade. Så der er frit spil her.
[ingredients title="Franske Toppe"]
ca. 20 toppe
- 150 gr god chokolade
- ca. 50 gr kartoffel chips
- saltflager
Smelt/temperer chokoladen. Knus kartoffelchipsene groft og vend dem i den afkølede chokolade. Kom så mange i, at de kun lige dækker chipsene.
Sæt toppene af på bagepapir med en teske. Drys evt. et par flager salt på toppen inden de stivner.
Opbevar toppene køligt men tørt.
Så kan der knases om kap i de lækre toppe.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her