Det er fredag, ferien er lige startet og i aften smager mange på den første Juleøl 2014. "Dét skal fejres...."
Sådan en fredag aften, er lige til at bruge den lille squash, der ligger og kigger på mig. Den skal bruges som tilbehør til marinerede kyllingespyd, som bliver stegt på panden i stedet for på grillen. Havde jeg brugt grillen, var det hele kommet på.
Mine squash blev fyldt med vilderis, ricottaost, tomater m.m., men man kan komme det i, man har lyst til. Nogle blancherer squashen først, men det gør jeg ikke. Jeg vil helst have den stadig har lidt bid. og ikke er slatten.
1 lille squash
3 spsk ricottaost
1 spsk soltørrede tomater i små tern
6 spsk kogte og kolde ris
lidt rød peberfrugt i små tern
1 lille løg i små tern
hvidløg
1 håndfuld grofthakket frisk basilikum
salt, peber
olie
1 lille håndfuld hasselnødder
Skær squashen over i 2 halve, og skrab kernerne ud med en ske. Drys med salt og et par dryp olie.
Bland ingredienserne (undtagen nødder) godt sammen, så det er en samlet masse, og fyld det i de 2 halve squash. Der må gerne være top på. Drys med grofthakkede hasselnødder og sæt i en 200 grader varm ovn, i ca. 20 min, eller til de har taget lidt farve.
Serveres varme til mange forskellige slags kød. De smager også godt kolde i madpakken dagen efter.
Squash er meget neutral i smagen, så giv bare fyldet godt med power.
skrotbil
They look very nice. Wonderfull. 🙂
jacob
Elsker squash så denne skal jeg helt sikkert prøve i weekenden mange tak for denne her.
Ellen
Dejligt du kan bruge opskriften. Rigtig god weekend!
Ellen
Mange tak. Nødderne giver også et dejligt knas til retten, og så er jeg vild med nødderne.
God weekend til dig 🙂
Line
Mums, det ser lækkert ud!!!
Ser rigtig godt ud med nødderne på toppen!! 🙂