Det har da godt nok været koldt i dag, så nu mærker vi at vi har vinter. Men sådan en skøn klar frost ville nu også være dejligt. Man får det rigtig godt.
På søndag starter julemåneden, og mange steder vækkes julemanden i weekenden. Søndag skal vi jo også tænde det første lys i adventskransen. Så jo, det sker nu - jeg må endelig jule på livet løs. Og jeg glæder mig.
Denne ret, har dog intet med julen at gøre. Den opstod blot fordi, der atter en gang trængte til at blive ryddet lidt op i grøntsagsskuffen. Men der kom noget rigtigt lækkert ud af oprydningen.
Portionen er til 2 personer + lidt til madpakken
1 porre
3 gulerødder
1 stor persillerod
400 gr kartofler
1 stor dåse kokosmælk
lidt olie
3 tsk rød karrypasta
salt og peber
frisk persille
400 gr rejer (ferske eller optøede)
Vask kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Skræl persillerod, gulerødder og gør porren ren og skær det hele i mindre stykker. Varm lidt olie på panden og kom grøntsagerne på. Svits dem godt inden karrypastaen tilsættes. Når karryen er fordelt godt, kommes kokosmælk ved, og det simrer til det hele er mørt.
Smag godt til med salt og peber.
Ved servering kommes rejerne ovenpå kartoflerne og det hele drysses med frisk grofthakket persille.
Giv gerne noget godt hjemmebagt brød til.
Hurtig, nemt og fantastisk godt. Rigtig god onsdag aften til jer!
Skriv din kommentar her