300 gr mel
50 gr smeltet chokolade (gerne 70%)
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
70 gr smør
140 gr sukker
1 stort æg
1 tsk Vanilje
kirsebær syltede eller friske (udstenede)
Glasur
100 gr chokolade
½ dl fløde
½ dl Kirsebærsirup fra Selleberg
Rør smør og sukker godt til det er en let og luftig masse. Tilsæt æg og vanilje og pisk godt.
Tilsæt kakao, mel, salt, bagepulver og natron til blandingen.
Dejen formes til små kugler, og sættes på bagepapir. Tryk ned i midten på dem med tommelfingeren. Et afdryppet kirsebær sættes i hver. der bliver ca 40 kager ud af portionen.
Bages ved 200 gr i ca 10 min.
Glasur:
Chokolade og mælk varmes op i en gryde til chokoladen er smeltet. Kom kirsebærsirup i. Er massen for tyk, kommes mere saft i. Kom ca 1 tsk af glasuren over hver kage, så det lige dækker kirsebærret.
Gode at fryse.
Ellen
De er også rigtig lækre, men smager absolut bedst den første dag. Men de holder nu heller ikke mere her 🙂
Flot hjemmeside, den er fluks tilføjet links her på siden. Den hindbærcrumble skal jeg prøve, jeg er ret vild med hindbær og deres friske smag.
Ha en god weekend.