En lidt anderledes måde at få den kendte ostekage på. Frisk og sommerlig, når det nu er sidste dag i den officielle sommer. Har nemlig hørt, at der atter skulle komme lidt varme i den kommende uge.
Jeg tror desserten vækker lidt jubel her, når den serveres i aften for gemalen der kommer hjem fra telttur i dag. Lidt sødt er altid godt.
100 gr flødeost
100 gr. mascapone
4 digestive kiks
30 gr flormelis
revet skal af en lille øko citron
lidt vanilje
Pynt:
6 digestivekiks
Knus de 4 kiks og bland dem med resten af ingredienserne. Lad massen stå koldt lidt, så den bliver så fast man kan trille den i kugler.
Knus de sidste 6 kiks og tril ostekuglerne heri. Stil dem koldt til de skal serveres.
Her er de serveret med en let rabarbermos.
200 gr rabarber i mindre stykker
50 gr sukker
3 spsk koncentreret solbærsaft
lidt vanilje
Kog rabarberne sammen med sukker, saft og vanilje i ca. 15 min. Afkøles inden den serveres med ostekuglerne på toppen.
Skriv din kommentar her