MADBLOG & LIVSSTIL

Pizza med Blomkålscreme

Da jeg var i Super Brugsen for at købe et blomkål, lå der en opskrift med Pizza med blomkåls-creme lige ved siden af. Det lød lidt spændende, så den kom med i kurven. Og hjemme igen, fik jeg den læst igennem, og fundet det frem jeg mente at skulle bruge til opskriften.

1 blomkål i buketter (ca. 700 gr)
150 gr frisk fetaost
3 fed hvidløg
salt og peber
4 fuldkornstortilla pandekager
basilikum timian
lidt revet ost
fyld som du har lyst til - gerne bacon
olie

Kog blomkåls buketterne i vand tilsat lidt salt. Hæld dem op i en si til afdrypning, når de er godt møre. Kom blomkål, hvidløg og fetaost i blenderen og kør det til en glat creme. Smag til med salt og peber.

Smør hver pandekage med blomkåls-cremen og kom det fyld på, du har lyst til. Bacon er rigtig godt, men du kan også vælge helt at holde den vegetarisk og komme lidt pastarester og avocado på.

Dryp med olie og drys rundhåndet med timian og basilikum. Vil du gerne have mere ost, kan der kommes lidt revet ost hen over, inden de bages ved 200 grader i ca. 20 min.

Det er en hurtig måde at få pizza på bordet, og så er den sund med masser af grøntsager. Jeg vil gerne lave det igen, for det smagte skønt - men helt gøre det ud for en pizza, kan det nu ikke 🙂
I dag har resterne været med i madpakken, og også kold smagte det skønt.

Må I have en fortsat god tirsdag.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *