MADBLOG & LIVSSTIL

Så er det fredag, og min første uge af sommerferie er gået. Det går bare hurtigt. Fra i dag har gemalen ferie, så i næste uge bliver det nok til et par småture, inden festivallen kommer. I aften skal jeg til Tønder, hvor jeg sammen med en veninde, skal spise på Restaurant Ros. Det bliver spændende og vi glæder os til den gode mad og en rigtig pige-hygge-aften.

For at være rigtig sulten i aften, har jeg klaret mig med en tomatsalat i dag. Men den var også rigtig god.Jeg ser frem til, at vi snart har søde, røde små cherrytomater i drivhuset. For de er nu de bedste. Agurker har vi allerede fået en del af, og der skal laves agurkesalat af nogen af dem. Men de smager jo også godt bare sådan at gnaske i sig. Det er en herlig tid, med alle de friske grøntsager vi har nu.

[ingredients title=”Tomatsalat med Pesto”]

Jeg har helt udeladt dressingen, fordi jeg synes pestoen og balsamicoperlerne giver nok smag til det hele. Der kan tilsættes finthakkede løg, men de dominerer lidt for meget efter min smag. Så jeg har lavet den uden.

Riv den vaskede og tørre salat i mindrestykker og læg halve tomater ovenpå. Kom lidt pesto på tomater eller ved siden af, smuldr feta over og drys rundhåndet med de små fine balsamico perler. Giv lige lidt salt og peber over, og vupti – så er der en lækker salat.

Du kan bruge salaten til en kødret, grillmaden eller bare spise den som den er.

[/ingredients]

print

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter