Menuen til årets sidste aften

Menuen til årets sidste aften

Så er Nytårsmenuen ved at være på plads – jeg fik efter lange overvejelse besluttet mig for,  hvad vi skal nyde den sidste aften i 2013.
Der er ingen opskrifter endnu, men jeg regner med at huske, at tage billeder løbende af menuen.


Appetizer:

Flæskesvær med hindbærstøv
Små vagtel-æg med estragonmayo
“Kaviar”  med persilleolie

Forret:
Kammuslinger på bund af
Selleripuré og brunet Nøddesmør.
Baconstøv og revet Citron

Mellemret:
Røget Laksetatar
Citronmarineret Avocado

Hovedret:
Kalvetournedos med løgkompot og Skysauce
Glaserede gulerodsstrimler
Brændt jordskokkepuré
Ristede svampe
Pommes Anna rosetter

En lille Ganerenser:
Champagnesorbet

Dessert:
Mazarinkage med slør af Chokoladeskum
Appelsinparfait og marengsbrud

Vin og Champagne er endnu ikke indkøbt, men en Champagne Brut til talen og til kl 24 finder vi en demi sec Champagne eller en Asti.

Samtidigt vil jeg takke alle jer der følger mine kreationer her på bloggen og på facebook. Jeg er helt overvældet over den interesse, og også meget glad. Det giver blod på tanden.

Jeg ønsker alle nuværende som kommende læsere ET RIGTIGT GODT OG SPÆNDENDE  NYTÅR!

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

  1. Hvor kan man bestille bord?? Nøj, det lyder bare godt!
    Små overraskende elementer som hindbærstøv, baconstøv, røget, brændt og bare lutter lækkerier.

    Håber du kommer ind i det nye år på festlig vis, og går et år med endnu mere MAD & DRIKKE end i det forgangne,
    Godt nytår – La Cucina Nada

  2. Tusind tak, jeg tror også det bliver en god middag.

    Men øv, der er desværre ikke flere ledige borde i morgen, men kommer du en anden dag, laver jeg gerne menuen igen.

    Kan du også komme rigtig godt ind i det nye år, og mon ikke det bliver et år med endnu mere mad og drikke for os begge? Måske det endda lykkes at ses en gang i 2014.

    Godt Nytår, Ellen

  3. Dorthe Kromann

    Hold så op det lyder bare som en helt fantastisk menu i der har fået, på årets sidste aften. Kan man bestille bord til 2014? smiler ….. det er i hvert fald noget andet, end det vi plejer at få denne aften. Godt Nytår & glæder mig til fortsat at følge din spændende blog og også at prøve lidt af det selv.

    • Hej Dorthe.
      Tusind tak og også godt nytår til jer. Vi har ikke grønlangkål denne aften, i flere år. Og jeg nyder at kreere noget spændende denne aften. Men den kan også laves på andre tider af året :-)

  4. Hej Ellen,

    Det ser godt ud! Har du opskrifterne på retterne?

    Mvh

    Thomas

  5. Hej Thomas.
    Det er menuen fra sidste nytårsaften, så de første indlæg i 2014 omhandler flere af retterne.
    Ganerenseren og desserten kan du bla. finde her: http://jensens-madblog.dk/category/saeson/nytar-2/

    Julehilsner fra Ellen

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*