Ja jeg ved ikke om der findes noget der kommer i nærheden af den her ret, men jeg havde nu lige en rest hvidkålsbudding. Egentlig skulle den havde været på panden og serveret med brasede kartofler. Men så kom det lige over mig, at der skulle ske noget andet. Og med skabet fuld af Tex-Mex, blev der lavet Fajita med hvidkålsbudding.
1 god rest fra hvidkålsbudding
(farsbrød, frikadeller eller andet kan også bruges, man tilsætter så blot et halvt hvidkålshoved i små stykker, der er kogt)
1 god håndfuld kogte spaghetti
1 rød peberfrugt
1 glas Garlic Salsa Medium fra Santa Maria
6 Whole Wheat Tortilla
Smør til stegning
Whole Wheat Tortilla er bagt på grahamsmel, hvedeklid, surdej og hvedemel, og er derfor lidt sundere og mere fiberrig end de almindelig tortillaer.
Skær hvidkålsbuddingen i små tern og kom dem på panden med det smeltede smør. Peberfrugten i strimler tilsættes sammen med 1 glas salsa. Vend det hele godt rundt inden den kogte spaghetti vendes i tilsidst.
Varm tortillaerne kort i ovnen, og rul dem enkeltvis sammen om et par gode spiskefulde fyld.
Servér med cremefraiche og guacamole.
Wauu det smagte godt. Salsaen stod perfekt til hvidkålsbudding.
Skriv din kommentar her