MADBLOG & LIVSSTIL

Der er nogen der er begyndt at tælle ned til påskeferien. Jeg tager lige de 3 første dage med i næste uge, inden jeg går i påske-ferie-mode. Men jeg er begyndt at tænke på påsken og ved allerede nu, at jeg vil lave en påskekage en af dagene.  Skulle jeg få lyst til at lave påskeæg, vil det blive disse skønne og friske Citron Påskæg, som jeg har lavet før. De vil helt sikkert også være gode med hvid chokolade. Mums jeg sidder og får lyst til påskeæg nu.

Med-tekst
Er du mere til de sundere påskeæg, er Skidne Æg måske lige en ret du skal lave til frokosten i påskeferien. Det er altid populært her, og kommer helt sikkert også på menuen i næste uge.

Skidne-Aeg
Ja og så må I ikke glemme en rigtig gul påskekage, man kan tage et lille stykke af, når kagelysten lige melder sig.

Muffins-pistacienodder

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter