MADBLOG & LIVSSTIL

Påsken nærmer sig

Der er nogen der er begyndt at tælle ned til påskeferien. Jeg tager lige de 3 første dage med i næste uge, inden jeg går i påske-ferie-mode. Men jeg er begyndt at tænke på påsken og ved allerede nu, at jeg vil lave en påskekage en af dagene.  Skulle jeg få lyst til at lave påskeæg, vil det blive disse skønne og friske Citron Påskæg, som jeg har lavet før. De vil helt sikkert også være gode med hvid chokolade. Mums jeg sidder og får lyst til påskeæg nu.

Er du mere til de sundere påskeæg, er Skidne Æg måske lige en ret du skal lave til frokosten i påskeferien. Det er altid populært her, og kommer helt sikkert også på menuen i næste uge.

Ja og så må I ikke glemme en rigtig gul påskekage, man kan tage et lille stykke af, når kagelysten lige melder sig.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *