MADBLOG & LIVSSTIL

Alt har en ende....

 

... og det har den smukke uge i Skanderborg desværre også. Eller måske skal jeg sige, heldigvis. For jeg er træt, mine led er ømme og min krop trænger bare til hvile. 6 nætter på en luftmadras, der ikke altid holdt luften, er rigeligt for mig. Og så alle de ture op og ned ad bakkerne i skoven. Jeg indrømmer gerne, at jeg nyder at være hjemme igen i min egen seng, men med en masse gode minder i bagagen. Og næste år, - ja jeg glæder mig da til næste år, hvor jeg også skal til SMUKFEST!

Men nu er det jo maden jeg skriver om, og der er stadig noget jeg ikke har fået vist og fortalt dig om. For jeg sultede slet ikke i den uge. Den ene dag "snød" jeg lidt, for jeg holder så meget af KFUM Spejdernes Svenske pølseret, at jeg måtte have en portion. Nu har Svensk Pølseret aldrig været det mest fotogene, men jeg kan love jer for, at smagen var helt i top, og den var hjemmelavet.


Nede ved Søbadet, var der i år en ny bod. Her blev maden lavet over bål. GOURMENSCH, som egentlig tilbyder Outdoor Teamcooking kurser til virksomheder m.m, og samtidig også er madblogger, lavede her de lækreste asiatiske SKOVHOTTERE over åben ild. De var mega god, og også så store, at vi delte een. Salaten med spidskål og pickles, der var vendt i en mayo-marinade, var fantastisk. Og så var det hele toppet med de lækreste sprøde flæskesvær, der også var tilberedt over bålet. Jeg sidder lige så stille og håber på, at de også kommer næste år, for så vil jeg være den første i køen 🙂


Ja hvad er en festival  uden vietnamesisk mad? Jeg var også forbi LeLe og få en kanon god karryret. Åh hvor var den god, og med masser af smag, som alle deres retter er. Min medspiser valgte den barbecuemarinerde oksekød, som var lige så fantastisk. Hvis der er nogen der kan lave god mad, så er det hos LeLe. Her kan jeg med rette sige mad med smag.

Midt i området ved Søbadet, stod en kæmpe lilla lagkage. Her kunne vi alle, ganske gratis, selv lave en lagkage (med kyndig hjælp). I Team Tiger lejren sørgede Nicla for at  der blev festet med lagkage. Og mums den var god. Med frugt, flødeskum, creme og marcipan. Et sjovt tilbud som jeg kunne se mange benyttede sig af.

Søndag er en stor del af festivalpladsen desværre lukket af, og dermed også den meget stor del af madboderne. Appetitten var heller ikke så stor, så for mit vedkommende passede det meget fint. Danish Crown serverede hver morgen de traditionelle æsker med bacon, pølser, kartofler m.m. Da de søndag middag var færdige, valgte de at lave resterne om til en omgang biksemad, hvorefter de kom rundt på Skanderborghus Campingplads for at invitere på gratis frokost. Det var en rigtig dejlig afslutning.


Noget jeg altid bliver imponeret over, som intet har med mad at gøre, er hvor hurtigt der er ryddet op igen efter sådan en uge. F.eks. stod boldbanerne stadig med masser af efterladte telte, og desværre også masse af affald, mandag middag. Men mandag aften kl. 20, var der ryddet op, og klar til fodboldkamp. Det er da godt gået! Der går heller ikke lang tid efter, at der ingen spor er i skoven efter festivallen. Det er et fantastisk hold af medhjælpere festivallen har, og et super god SMUKFEST bestyrelse og medarbejdere der står bag.

Er der så slet ikke noget negativt ved festivallen? Jo det er det såmænd også, men vi tager det alle med et smil. Som når vi f.eks. først stod i kø for at komme til at betale de 25 kroner for et bad, og bagefter i en ny kø, for at komme ind i badet. Men så fik vi da bare snakket lidt med de andre smukke mennesker imens.
Det er også til tider ret svært at finde et sted at sidde ned og spise maden, selvom der er mange borde og bænke. Men der er også RIGTIG mange mennesker, især fredag og lørdag.

Men jeg siger TAK FOR I ÅR, - og ser frem til SMUKFEST 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *