Der skulle nyt hår til, nu hvor ferie kommer snigende. Så i går var der bestilt tid hos frisøren kl. 16:30 og Jens skulle stå for maden. Han var ikke helt begejstret, så jeg lavede frikadellerne klar, lige til at komme på panden, inden jeg gik.
Og nu er det jo ingen hemmelighed, at der er blommer overalt hos os for tiden, så mens jeg stod og rørte farsen sammen, lå der også nogle stykker på bordet. Og så kom idé lige, med at komme nogle i farsen. Skade kunne det vel ikke.
Jeg var heldig - det smagte fantastisk!
Blomme-Frikadeller
500 gr hakket svine- og kalvefars
1 dl. rasp
1 æg
½ dl vand
1-2 tsk salt
1 tsk peber med hvidløg
100 gr blommer i små tern og uden sten
Rør farsen sammen med rasp, vand, æg og salt og peber til en fast og jævn fars.
Vask blommerne, skær dem over og fjern stenen, og skær dem i helt små tern. Bland blommerne i farsen.
Form 8- 10 frikadeller og steg dem gyldne på en pande med lidt olie.
Server gerne en god blommechutney til frikadellerne. Salat og kartofler skal der også til.
Skriv din kommentar her