MADBLOG & LIVSSTIL

Bøffer med taco

Nu nærmer det sig, - Mors Dag! Jeg har diskret gjort opmærksom på dagen, bare sådan at min søn ikke glemmer det. Jeg er sikker på, at havde han været hjemme, ville han gerne have lavet maden den dag, men det er han ikke, - men han plejer nu at huske dagen alligevel. Jeg synes det er en sød tradition.  For snart mange år siden, havde vi en blomsterbutik, og der var det en mega travl søndag. Lige fra aftenen før, hvor jeg startede med at binde buketter, til hen midt på eftermiddagen. Så var det dejligt at blive vartet op resten af dagen. Nu hvor jeg er igang med minderne, tænker jeg også 10 år tilbage, hvor jeg også havde en dejlig mors dag, og blot 4 dage efter, blev vores liv pludselig revet i stykker. Man siger, at tiden læger alle sår, - det passer nu ikke. Men man lærer at leve med sorgen og også med de gode og glade minder. Det sidste skal man endelig også huske. Så i dag ser vi fremad og glædes over hver eneste dag.

Lige nu er vi mætte og tilfredse og nyder kaffen ovenpå en lækker bøf. Indrømmet, kartoflerne fik lige en sjat salt for meget, så de var lige i overkanten salte, men det gik. Jeg kom vist til at komme salt i kogevandet 2 gange -  mig gammel? - nej det er ikke derfor ... haha.

boef-taco-03Bøffer med Taco
450 gr oksefars
2-3 spsk barbecuesauce
1 spsk soya
3 forårsløg
2 fed hvidløg
salt og peber

ca. 100 gr tacoskaller

Skær forårsløg i tynde skiver og hvidløg i meget små tern, inden det sammen med barbecuesauce og soya, æltes i oksefarsen. Smag til med salt og peber. Form 2-3 kugler af farsen.
Knus tacoskallerne til grov rasp og form nu farsen til bøffer i raspen, så bøfferne får et lag hele vejen rundt.
Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande, til de er som du ønsker en bøf.

boef-taco-04
Server bøfferne med en god salat og kartofler.

boef-taco-12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *