• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Aftensmad » Brændende kærlighed med rødbeder
brændende kærlighed med rødbeder
Brændende kærlighed med rødbeder er en klassisk dansk middagsret, der her er serveret med en fløjsblød kartoffelmos. Foto: Ellen Jensen, Jensens-Madblog.dk.

Brændende kærlighed med rødbeder

Udgivet: 27. aug. 2023. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 27. aug. 2023.

Oversigt over indhold

  1. Få opskrift på brændende kærlighed og nyd denne velsmagende ret. En variation med bagte rødbeder og kartoffelmos. Klassisk og velsmagende!
  2. Opskrift på brændende kærlighed
  3. Brændende kærlighed med rødbeder
  4. Ingredienser
  5. Kartoffelmos
  6. Baconmix
  7. Rødbeder
  8. Sådan gør du
  9. Tips

Få opskrift på brændende kærlighed og nyd denne velsmagende ret. En variation med bagte rødbeder og kartoffelmos. Klassisk og velsmagende!

Så er der opskrift på klassisk brændende kærlighed med rødbeder og kartoffelmos.

I dag har vi nemlig fået en rigtig efterårsret og også mormor-ret.

Vi fik nemlig brændende kærlighed. Og vi blev hurtigt enige om, at det nu bare smager godt.

Se også: Frikadeller - opskrift på gammeldags deller

Den var næsten som den traditionelle, dog skiftede jeg de syltede rødbeder ud med bagte rødbeder. Og jeg lover jer, at det ikke er mindre godt.

Opskriften er beregnet til to sultne personer, men nem at gange op til flere.

Opskrift på brændende kærlighed

brændende kærlighed med rødbeder

Brændende kærlighed med rødbeder

5 fra 1 stemme
Print Del Pin Mail
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Samlet tid: 1 time time
Antal: 2 personer
Author: Ellen Jensen

Ingredienser

Kartoffelmos

  • 600 g kartofler
  • 100 g smør
  • 1 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber

Baconmix

  • 200 g bacon
  • 1 stort løg
  • 1 håndfuld persille hakket

Rødbeder

  • 3 rødbeder
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk honning

Sådan gør du

  • Til brændende kærlighed med rødbeder starter du med, at vaske og skære rødbeder i små både og vend dem godt i olie og honning.
  • Kommes på en bageplade med bagepapir i en 150 grader varm ovn og bager møre i ca. ½ time.
  • Skræl kartofler og kog dem møre uden salt.
  • Skær bacon i små tern. Skær løg i skiver.
  • Brun bacon på en varm pande, og når det er sprødt og fint, tages det af og løgene steges i fedtet fra baconen. Løg skal ikke være brune.
  • Hæld vand fra kartoflerne og kom smør og mælk ved, mens der piskes godt. Jeg bruger altid min håndmixer til det. Smag til med salt og peber.

Tips

Så er du klar til at servere brændende kærlighed med kartoffelmos.

Top kartoffelmos på tallerkenen og kom godt med bacon og løg over. De ovnbagte rødbeder serveres til.

Kom et drys friskhakket persille over.

Velbekomme!

Se også: Stegt flæsk med persillesovs (stegt i ovn)

Mere inspiration

  • gammeldags brunkål kopi
    Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • wok med svinekød, kokosmælk og nudler
    Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos

Se mere indhold på bloggen

En kat og frikadeller uden kød

Homemade kiks til osten

Ostekageis på mandelbund

Gulerodspatéer

Dadler, Marcipan og Kaffe.

Sennepsbøf og Ostegrøntsager

Laksefingre og hjemmelavet remoulade

Tiramisu med marinerede Jordbær

Læserinteraktioner

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.