MADBLOG & LIVSSTIL

Som madblogger holder jeg meget af at komme ud og få lækker og spændende mad og samtidig få nye idéer. Jeg har fået mange gode brunch på diverse caféer og restauranter, og oftes er de der er serveret på en tallerken bedst. Men en brunch buffét kan også være super godt, og samtidig indeholde mange forskellige og spændende ting, så der er mulighed for lige at smage det jeg allerbedst kan lide.

Sidder du lige nu og søger på Brunch fyn eller brunch Middelfart, fordi I er ved at arrangere brunch for familien, for sommerudflugten med vennerne eller noget helt andet, har jeg et super forslag.

Med udsigt ud til Lillebælt, og med afslappede omgivelser, laver de hos FænøSund et flot brunchbord med netop de retter du allerbedst kan lide. Betingelsen er blot, at I er mindst 20 personer og husker at bestille et bord. Men så er der også frit slag på det imponerende store buffét bord med brunchretter.

Smagsløgene bliver forkælet og de smukke og afslappende omgivelser er som balsam for sjælen. Bagefter kan I gå en tur langs vandet, eller besøge den nærliggende Hindsgavl Dyrepark.

“Fyn er fin….” og det er brunchbuffét hos FænøSund også!

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter