Farsbrød med hvidkål

Der var en der fortalte mig den anden dag, at man kunne bruge hvidkål i leverpostej istedet for spæk. Så da jeg i morges havde taget en pose oksehak op af fryseren, tænkte jeg at det skulle prøves. Altså ikke som leverpostej, men som et farsbrød med revet hvidkål i.

600 gr oksehak
100 fintrevet hvidkål
½ dl økologisk rasp
2 små æg
1 stort løg

Flødeost natural
Squash
Bacon
salt og peber

 

Kødet blandes godt med hvidkål, rasp og æg og halvdelen af det revne løg, og tilsættes salt og peber. Lægges fladt ud på bordet, klar til at komme fyldet på.

Squash skåret i strimler, bjælker eller hvad man nu har lyst til, lægges ovenpå kødet. Øverst kommes klatter af flødeost og resten af løget.

Farsen foldes sammen om fyldet til et brød. Læg i et ildfast fad, og “dekorer” farsbrødet med bacon, inden det sættes ind i ovnen ved 200 gr i knap en time.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*