I kassen fra Årstiderne, var der denne gang 2 store og fine portobellosvampe.
Portobelloen er egentlig en forvokset markchampignon, men med lidt mere kraftig smag. Svampen indeholder næsten ingen fedt, få kulhydrater og en del proteiner.
Jeg har før lavet dem i ovnen, med kun lidt olie og hvidløg og serveret som tilbehør. Men det er også oplagt at fylde de store svampe og bage dem i ovnen.
I dag kom der rester i mine portobellosvampe.
2 store svampe
rester af kyllingekød i små tern
rester af couscous med krydderurter
revet ost med god smag
Skær stokken af svampene, og vend dem med bunden opad.
Bland kyllingestykker og couscousen, og smag til med krydderier som du har lyst til. Kom det i svampene og lav bare god top på.
Riv ost og kom det over.
Bages i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader.
Servér med en salat og evt. kartoffelbåde.
Skriv din kommentar her