Når det gælder smagstilsætninger til det syltede, er der næsten ingen grænser. Jeg har brugt lidt rester af grøntsager, som er syltet med en pæreeddike og øl lage.
Hvilke grøntsager der kommer i, bestemmer du. Brug det du kan lide.
De syltede grøntsager er rigtig dejlige på en leverpostejmad eller på et stykke med en god rullepølse.
Ca. 200 - 300 gr grøntsager snittes i tynde strimler eller små tern. Gør dem klar og kom dem i et skoldet glas. Jeg har brugt gulerødder, spidskål, løg og squash.
Lagen:
1 dl. pæreeddike eller anden eddike
1 dl. mørk øl
1 dl sukker
koriander, peber og sennepsfrø
salt
Kog lagen op og smag til med lidt salt. Kom den kogende lage over grøntsagerne, og luk glasset straks. Lad det trække en uges tid inden der smages.
Skriv din kommentar her