MADBLOG & LIVSSTIL

Hakkedreng med Cavi·art®

 

Det gik lidt i perler og kaviar for mig i går. Godt nok er stenbiderrogn allerede at få (det er ret tidligt i år), men jeg valgte nu mine tangprodukter fra TANG-HUSET  i stedet for. Tror nu også at de passer bedre til en hakkebøf. Og der skal jo leges. Det er ganske umuligt for mig at have sådan noget stående, uden der eksperimenteres med det. Det virker nærmest som en magnet. Normalt ville jeg nu ikke bruge 2 slags samtidigt, men det skulle prøves og det blev så i samme ret. Så vi sad rigtig og smagte, diskuterede smag og farve og fandt frem til hvad der måtte være bedst. Ikke sjældent samtalen er omkring mad når vi spiser aftensmad 🙂

Jeg have dampet gulerødderne i lidt appelsinsaft, hvorfor de var let søde. Citronperlerne blev derfor lidt for syrlige til, og den gule farve forsvandt også lidt for meget med gulerøddernes orange farve. Men balsamicoperlerne var fantastisk smukke mellem gulerødderne og gav et egenstående modspil til smagen. Det virker perfekt sammen!

Den kolde sauce lavede jeg af creme fraiche, ganske lidt mayonnaise, lidt citronsaft og lidt meget fintrevet peberrod. Endelig ikke for meget, så det overdøver tangsmagen, når de røde tangperler kommer i. Her brugte jeg et par spsk. af den røde Cavi·art®, som smager rigtig godt - også lige fra glasset. Den ellers meget salte smag man får fra en alm. glas rød kaviar, er her udskiftet med en let smag af tang. Der kan tilsættes så meget man synes, det er bare med at smage til. Et godt kværn salt og peber i, og der en sjov og anderledes sauce til bøffen, som også smager rigtig godt. Den skal nok laves flere gange, når vi kommer til grill sæsonen. Der tror jeg nemlig den også vil være perfekt. Faktisk kan den også bruges som dip til chips eller grøntsager.

Inde på SHOP Jensens Madblogs Facebook side kører der lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde en pose med 5 forskellige produkter fra Tang-Huset. Det eneste du skal, er at Like Facebook siden og skrive "Tang er sundt" i kommentarfeltet. Så er du med i lodtrækningen.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *