MADBLOG & LIVSSTIL

Hvile i Skoven og Italiensk hygge - 2012

... eller Skovens Hvile - Her står tjeneren med den røde butterfly klar til at servicere dig med rigtig smørrebrød med en dram til. Bagved smøres der på livet løs, og fadene fyldes med det lækreste smørrebrød.

Monas.dk leverer bla. frokostordninger i Århus, men har i denne uge valgt at flytte ud i Skoven i Skanderborg.  De er vant til at lave mad til mange, men på bestilling,og det kom bag på dem, at der var så stor interesse for deres lille restaurant.Det kneb ganske enkelt at følge med. De ved der var problemer lørdag aften, hvor gæster blev afvist pga at de manglede råvarer, og det er noteret ned, så det ikke sker næste år.  Som de selv siger -"Vi skal have en kølevogn bagved med smørebrød, - de fade vi havde, slog slet ikke til".

Selvom de fik en del smæk lørdag aften, fik de også megen ros. For det var virkelig kvalitets-smørebrød man fik her. Tykke skiver god pålæg eller ost, ikke noget med færdig-købte skiver. Og det smagte af noget! Brødet under var frisk og lækkert, og ja snapsen var kold.

Jeg var forbi søndag middag for at smage på sagerne, og det var lækkert. Serveringen var hurtig og hyggen var i top.
Så når man efterhånden sukker efter et stykke rugbrød, bør man besøg Skovens Hvile med de rødternede duge og få et par stykker rugbrød.

En anden god og spændende spisebod, var Det Italienske Spisehus, som er et meget populært spisested. Der er en svag tendens til, at skal det ikke være junkfood, ja så skal det være udenlandsk mad. Og her er der flere muligheder for at få god kvalitetsmad.
Til maden er det populært at købe en flaske bobler og nyde den gode mad i solen sammen med vennerne.

De fortæller dog, at deres Pizza er købepizza, men en af de bedre, ligesom lasagnen er købt færdig, hvor i mod Bolognese er lavet helt fra bunden, med de rette råvarer, fløde og rødvin. Efter en smagsprøve, var jeg slet ikke i tvivl, den havde en rigtig god smag.
Jeg skylder dem også at fortælle, at personalet er de mest glade og humørfyldte mennesker. Et foto af dem, mente de bestemt skulle med på bloggen. Og det kom der så 🙂

Deres Tapastallerken er ligeledes lækker, og anrettet med forskellige delikatesser. Jeg var mæt, og kunne desværre ikke presse mere mad ned, men den står på listen til næste år.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *