Så er der atter is på bloggen. Jeg købte flere silikoneforme da Netto havde dem på tilbud, og de skal bruges. Denne gang faldt valget på disse skønne Bounty is, som jeg fandt i Mad & Bolig. Mine blev overtrukket med chokolade med finthakkede nødder i, men de kan også spises helt uden chokolade.
Det skal gå lynhurtigt, når man overtrækker is, for begynder de først at smelte bare lidt, glider chokoladen af igen. Så tag kun en is ud af fryseren ad gangen, overtræk, læg den på et stykke bagepapir, og hurtigt tilbage til fryseren. Så kan isene samles i en boks, når alle er overtrukket og chokoladen er helt stiv.
Bounty Ispinde (10 små eller 8 lidt større)
1 dåse kokosmælk
2 dl vand
2 dl sukker
½ vaniljestand (kernerne)
Kom vand og sukker i en gryde og varm det op mens der røres rundt. Når sukkeret er HELT smeltet, tages det af varmen og står og køler af.
Bland sukkerblandingen med kokosmælk og vaniljekerner og pisk det sammen.
Kom i ismaskinen og kør til det er tyk som sorbet is. Eller kom det i en boks i fryseren, og rør igennem hver ½ time indtil det er tyk.
Fordel isen i formene, stik en pind i og smid dem i fryseren. Når de er helt frosne kan de overtrækkes med chokolade.
Det dejlige ved silikoneformene er, at det er super nemt at krænge isene ud af dem.
Skriv din kommentar her