Små søde snitter, der både er sprøde, bløde og syrlige. Lyder det ikke fristende? De var ihvertfald for fristende at have liggende på fadet her, for de forsvandt som dug for solen. Det var endda så slemt, at jeg næsten ikke fik lov til at fotografere 😉
120 g smør
½ dl sukker
2½ dl mel
1 nip salt
1 glas Lemoncurd
1 æg
3 spsk mel
½ tsk bagepulver
60 gr grofthakkede mandler
Flormelis
Kom smør, sukker, mel og salt din køkkenmaskine og kør til det er samlet til en klump dej. Pres/rul dejen ud og læg den i en lille form - 25 x 25 cm - beklædt med bagepapir. Prik dejen godt, og sæt den i en 200 grader varm ovn, og lade den lige begynde at tage farve, inden du atter tager den ud af ovnen.
Rør lemoncurd godt med æg, mel og bagepulver. Kom de grofthakkede mandler i og fordel massen ovenpå den bagte bund.
Sættes atter i ovnen og bages ca. 30 min. Ryst let med formen, - bevæger den sig, er den ikke bagt nok. Den må ikke være flydende.
Lad kagen afkølen inden den skæres ud i små tern og drysses med flormelis. Snitterne smager bedst kolde.
Skriv din kommentar her