Hold da helt op, lige siden jeg stod op i morges, har det regnet. Det er sådan en rigtig regnvejrs-bage-lørdag 🙂
Jeg synes tiden løber lige nu, og om 14 dage skal jeg til den første julefrokost. Er det da allerede jul igen, var det ikke sommer den anden dag?
Ja vi nærmer os faktisk ret så hurtigt, og butikkerne er begyndt at bugne af julepynte-ting, som heldigvis ikke har fristet mig endnu. Jeg bare lidt endnu.
I denne her uge, var jeg til en koncert med først Rikke Thomsen, som synger på sønderjysk, og bagefter Anders Blichfeldt. Og jeg skal da lige love for, at ham Anders er en sand kunstner, både med sin guitar og sin stemme. Han kan lege med begge del, og har fuld kontrol over det, - kan nemt fortællen en historie uden ord, kun med musikken Faktisk nåede han, i den time (lidt over tror jeg) han var på scenen, gennem musik og sang at fortælle sin egen historien lige fra barndom til nu.
Den unge Blichfelt fik som ung en sød kæreste, men "... og så ville pigen giftes. Nej, nej sagde jeg, jeg skal ikke giftes, - jeg skal ud og spille rock!. - Og så blev vi gift".
Da han til sidst, sang "Bonsoir Madame", blev det da bare den fuldendte aften, med en kunstner, som nåede langt ud over scenekanten og meget hurtig havde grebet om publikum.
Jeg er ret vild med hans musik, kan du sikkert nok høre 🙂 (var jeg også med Big Fat Snake).
Hvorfor disse kager hedder Morgenmadscookies, ved jeg ikke. Er nok pga havregrynen, eller fordi ingredienserne gør, at man kan spise kage til morgenmad. Det er nu heller ikke værst, men de kan også sagtes spises på andre tider af dagen. Og jeg vil have dem til min kaffe i dag. Så får jeg bare morgenmad til eftermiddagskaffen, det er vel også ok 🙂
[ingredients title="MorgenmadsCookies"]
12 stk
- 110 gr kokosolie / kan udskiftes med smør
- 130 gr sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 æg
- 100 gr mandelmel
- ½ tsk natron
- 1 tsk kanel
- et nip salt
- 120 gr havregryn
Kom kokosolie, sukker, vaniljesukker og æg i en skål og pisk indtil det er som en let creme.
Tilsæt mandelmel, natron, kanel, salt og havregryn og rør det godt sammen. Stil dejen i køleskabet i en lille time.
Nu kan du nemt trille 12 ensartede kugler og sætte dem på bagepapir på 2 bageplader. Jeg trykker dem lidt (ca til de er 3 4 cm høje), fordi jeg bedst kan lide de flade cookies. Men du kan også sagtens sætte kuglerne på pladen og lade dem flyde ud som de nu selv vil.
Bag dem ved 175 grader (alm ovn) i ca. 15 - 20 min. Når de begynder at blive brune i kanten, tages de ud og afkøler på bagepladen. Flyt dem ikke før de er afkølet, for de er meget skrøbelige og bløde mens de endnu er varme.
Jeg har valgt at komme lidt chokolade på dem, men det behøves ikke.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her