Nogle rigtig små lækkerbidder. Kagen er nærmest som konfekt, og den skal skæres i mindre tern, for sød er den også.
3 dl hakkede nødder (ca. 130 gr)
3 dl sukker
2 æg
3 dl mel
1 tsk bagepulver
3 spsk kakao
evt. 1 spsk Bailey
150 gr chokolade til pynt
Nødderne hakkes fint, men er der grove stykker imellem, gør det bestemt ikke noget. Æg og sukker piskes skummende, og mel, bagepulver og kakao sies i æggemassen. Vendes rundt, og ønskes Bailey, tilsættes det inden det hele kommes i en smurt form (20x20cm).
Bages ved 180 grader i ca. 25 min.
Smelt chokoladen over vandbad, og kom det over den varme kage. Inden kagen er helt afkølet, skæres den i små firkanter.
Vil du have en endnu mere konfektlignende kage, rører du æg og sukker hurtigt sammen, i stedet for at piske det.
Til toppen af kagen, kan bruges både mørk og lys chokolade. Ligesom der kan bruges andre slags nødder i kagen, f.eks. valnødder.
Skriv din kommentar her