• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sødt & Snacks » Krydderier

Ramsløg Salt

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Jeg har fået en pose ramsløg fra Årstiderne, og dem skal der laves Ramsløgsalt af. Jeg har ikke selv kunne finde det i skoven, men det allerbedste ville jo have været, at det var selvplukket.

Saltet skal bruges som lækkert krydderi i mange forskellige retter. Ramsløg bliver også kaldt Nordens hvidløg, og jeg kan love jer for, at der var en meget skarp duft i hele huset mens jeg tørrede det i ovnen. Det rev faktisk i øjnene. Men nu er det færdigt og er kommet på glas.

Ramsløg Salt.

2 dl atlanterhavssalt, andet kan også bruges
50 gr ramsløg

Ramsløg vaskes og tørres godt inden det kommes i blenderen med saltet. Blendes fint til en fugtig masse. Spredes ud på bagepair og tørres i ovnen i ca 1½ time. Varmluftovn på 50 gr.

Undervejs rodes der lidt rundt i det. Sådan ca. 4-5 gange gjorde jeg det.

Da det var helt tørt, fik det en gang i blenderen igen, så det blev lidt mere fint.

Mere inspiration

  • Gin & Agurk Sirup
  • Den smukkeste Blommesirup
  • Gransskud og Eddike, Snaps og Sirup
  • ChiliSalt-Mandler

Se mere indhold på bloggen

Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt

Hurtig og lækker pastaret

Blondies med hindbærsirup

Mørbrad og flødeskum :-)

Nemme Urtebrød

Kaffeis

Så blev det atter Grill-vejr.

Portobello Svampe

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.