MADBLOG & LIVSSTIL

Nu er det snart weekend igen, og jeg kom lige til at se, at jeg ikke har fået udgivet indlægget fra søndag aften. Det skal der rådes bod på nu.
Søndag skulle jeg  lave aftensmad med kun en enkelt stegt svinekotelet fra gårsdagens middag (den skulle jo bruges). Men der var også et fint frisk blomkål, så sammen med lidt mere, blev det en super god salat. Og med kød til glæde for gemalen 🙂

Det var en weekend i oprydningens tegn, for det lykkedes mig virkelig at komme i gang med sortering og rengøring. Nu skal kasserne med det kasserede bare hurtigt til genbrugsbutikken, så jeg ikke begynder at fortryde igen. Eller skal jeg lige gå det hele igennem inden det bliver afleveret? Gemalen siger ret så bestemt NEJ. Nu vil jeg prøve at leve efter den regel, der siger at har jeg ikke brugt noget inden for de sidste 2 år, har jeg ikke brug for det. Så kan der være andre der har mere brug for det end jeg.

Efter sådan en weekend, er det nu rart med en nem aftensmad søndag aften. Og et glas vin kan altid være med til at hæve retten, så weekenden bliver helt rigtig afsluttet.

[ingredients title=”Blomkålssalat”]
2 personer

Del blomkålen i mindre buketter og steg dem på en varm pande med lidt olie, til de har taget farve. Giv dem lidt salt og peber, og læg dem til afkøling.

Skær forårsløg i små skiver og bland dem sammen med de kogte kolde ris. Har du store spinatblade, rives de lidt mindre, ellers blandes de i løg/ris blandingen sammen med de kolde stegte blomkålsbuketter. Hæld lidt dressing over og pynt med masser af Cavi-art.

Har du som jeg, en rest kød, skæres det i tynde skiver og blandes i salaten. Server med lidt godt brød til.

Jeg steger blomkålen, fordi det giver den en lidt nøddeagtig smag, som jeg godt kan li.

[/ingredients]

print

En reaktion

  1. I was very impressed with this rule, and I think that it will be interesting and quite useful for me to try to introduce it into my life, because this will open up new opportunities for me.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter