Madplanen for uge 2

Madplanen for uge 2

barbeque-morbrad

MANDAG:

Barbeque Mørbrad med en god råkostsalat – med hvad vi nu har.

Kylling-pande2

TIRSDAG:

Kyllingestrimler med abrikosbagte tomater. Bulgur med godt med masser af hakket frisk persille og et drys timian.

Hakkebøf

ONSDAG:

En rigtig god dansk bøf  med hasselbackkartofler, masser af grøntsager og lidt kryddersmør istedet for sovsen.

I dag kommer der nemlig grønt- & frugt kasser fra Årstiderne.

Oksekødssuppe

TORSDAG:

Portobellosvampe med fyld.
Svampene er perfekte til at fylde med rester som små tern af f.eks. kød, kogte kartofler, grøntsager, ost og hvad du ellers har, og så ind i ovnen med dem.

FREDAG:

Knasende Laks med Blomkålssalat og halve bagte kartofler – så længes man efter foråret.

svedje rug brød

WEEKEND FRISTELSER:

Vi skal have lidt andet til søndagsbrunchen. Så jeg vil bage Svedjerug brødet, hvis jeg ellers kan få ingredienserne.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*