MADBLOG & LIVSSTIL

Åh hvor dejligt, – i dag har solen skinnet, og man glemmer næsten at det er vinter. Jeg fik næsten forårsfornemmelser og tænkte at der skulle bages noget let og lækkert til Jens kom hjem. Selvom æbler ikke er i sæson nu, ligger de i min frugtskål og et par af dem, blev brugt til muffins.

muffins-vaegkonsulenterne-aeble

Opskriften fandt jeg hos Vægtkonsulenterne, og jeg synes det var lidt spændende at bruge knækbrød i stedet for mel, så de skulle jo prøves. Jeg tilrettede opskriften, så den passede til min smag.

muffin-knaekbrod-aebler60 gr knækbrød (Husmans)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel
25 gr honning
2 hele æg
150 gr skyr naturel
2-3 æbler

Knækbrød knuses fint i blenderen, og blandes med bagepulver, vanilje og kanel. Resten røres i, og blandes til en jævn dej, inden revne æbler vendes i dejen.

Fyldes i ca. 12 muffinsforme og bages ved 200 gr. i ca. 10 min. De er ret bløde, men smager rigtig godt sammen med en lille klat skyr, der er smagt til med vanilje.

aeble-muffins-knaekbrod

Vi fik dem lune, men jeg tror bestemt de smager lige så godt kolde. Måske de så også bliver mere faste, så de kan spises med fingrene. Men de er så lette, at jeg helt sikkert kun kan tro, at de er sunde og ikke kan fylde meget på kalorieregnskabet 🙂

Fortsat god søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter