Ferien er ved at være slut, og jeg er bare så mega klar til arbejdet igen. Det har været en meget varm og solrig ferie, bortset fra den sidste uge, som har været med en del regn og blæst. Men alt i alt, har det været en rigtig dejlig ferie, men ture, afslapning, og ikke mindst, besøg af børnebørn med deres forældre.
Der er selvfølgelig blevet grillet i ferien, men der har også været tid til at spise på nye spændende steder. Det må I høre om en anden gang.
Nu gælder det de lækre, men super nemme snackpeber jeg har lavet med fyld af bulgur. Vil du gerne have kød i, kan der nemt tilsættes lidt hakket oksekød, eller bacon. Bare kom det i, du lige har i køleskabet.
[ingredients title="Fyldt snackpeber" ]
2 pers. til let frokostret
- 2 mellemstore snackpeber
- 2 dl kogt og afkølet bulgur
- 1 æg
- 1 - 2 spsk creme fraiche
- 1 dl finthakket agurk
- ½ dl finthakket løg
- ½ dl forårsløg i skiver
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk kanel
- 1 tsk garam masala
- 1 spsk revet appelsinskal
- salt og peber
- Creme fraiche til topping
- Grofthakket persille
- Blodappelsin Tangperler
Skær peberfrugterne halvt igennem på langs. Er de for tynde, kan du nøjes med at skære en lille top af dem. Rens dem for kerner og strenge.
Bland den afkølede bulgur med krydderier og det hele æg, så det er en jævn blanding. Er den for fast, kan der tilsættes lidt mere creme fraiche. Smag til med salt og peber.
Fyld nu peberfrugterne med blandingen, og sæt dem i en 180 grader varm ovn ca. 30 min, eller indtil de er gennemvarme. Jeg kan godt lide at peberfrugten stadig har lidt knas, men andre vil have dem helt bløde. Det er helt op til dig. Er du til smeltet ost, kan du rive lidt over, inden de sættes i ovnen.
Anret dem på en tallerken og pynt med creme fraiche, hakket gørnt og Blodappelsin Tangperlerne.
De smager også godt kolde.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her