MADBLOG & LIVSSTIL

"Tapas for 2" hos Frank A

Vi holder sommerferie, så i dag tog vi en tur til Odense. Vi kan ret godt li' at besøge byen, i sær fordi de har en del gode caféer og restauranter. Vi kørte hjemmefra i silende regn og kom til Odense i fuld solskin med temperatur på 26 gr. Så det var så absolut udenfor, under en parasol vi skulle have frokosten. Og det med parasollen, skulle så vise sig at være en god idé, for midt under frokosten kom der en god regnbyge. Men vi sad jo i tørvejr, og inden vi var færdige, skinnede solen igen.

Parasollen vil sad under, var hos Frank A, som er en rigtig god café. Her er der altid tid til en snak med personalet, som også meget villigt svarer på spørgsmål. Selv alle mine underlige spørgsmål til maden, blev besvaret. Og der var ingen tvivl, serveringen vidste 100% hvad der var i maden og hvordan den var lavet. Det kan man virkelig kalde super service.

Vi valgte at starte med en skål med snacks - blå chips og et glas god hvidvin. Egentlig er det ikke nødvendigt, for maden kommer ret så hurtigt efter man har bestilt, men de der blå chips lød lidt spændende og fristede os. Så vi hyggede os med en lille skål af dem. Og de smager ret så godt. Ikke særligt salte, men gode.

Vi havde bestilt en Tapas for 2, som lød spændende. Og jeg skal lige love for den var lækker. Serveringen fortalte om hver enkelt ret, så vi vidste hvad vi spiste.

Egentlig smager de små æg ikke af noget specielt. Men de er en fin lille ret, og det smager godt.

Terrinen af Grambogård svin var god og hjemmelavet, hvilket man tydelig kunne smage. Mør og fin i kødet, måske kunne der have været en anelse mere smag, men med det lidt syrlige tilbehør, var den bare perfekt. Et grønt blad i stedet for det tørrede laurbærblad, ville have fuldendt retten. Osten er en fejl, den faldt vist ned af resten af osten 🙂

Emmentaleren havde en rigtig god smag, og så var der en pærechutney, som desværre er lidt svær at se på billedet - den kan lige anes bagerst, men den var helt bestemt et hit hos os. Sød og fin, og lige sådan en man skal hjem og eksperimentere lidt med. Valnødderne, som selvfølgelig også var deres egne, havde en svag smag af den ølsirup, som de lå i. Lækre til osten.

Jeg har længe fablet om at skulle ud og finde kveller eller salturt, men endnu ikke fået mig taget sammen. Men nu skal det være, for de smager bare fantastisk, og var det helt rette salte tilbehør til laksetataren. Jeg kunne godt have ønsket mig en lidt grovere tatar, så man mere kunne fornemme laksen. Den var måske lidt for mousse-agtig, men derfor smagte den alligevel fantastisk. Og laks og rygeost er, efter min mening, den mest fantastiske sammensætning.

Kartoffelchipsene gik rent ind hos os begge. De var sprøde og fine og smagte som en drøm. Sammen med den lækre hjemmelavede mayonnaise med et drys kul på til at tage lidt af det fede, var de slet ikke til at stå for.

Alt i alt var det en meget lækker tapas vi fik. Enkelte småting, men ellers perfekt. Jeg vil helt sikkert bestille den igen en anden gang. Og kan klart anbefale både den, og at besøge Frank A, hvis man er i Odense.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *