MADBLOG & LIVSSTIL

Indlægget indeholder affiliates links

Søndagsfrokosten er som oftes noget vi springer over. Ofte sover vi lidt længere og får sent morgenmad den dag. Så er appetitten jo ikke helt så stor ved frokosttid.  Men i dag fik vi frokost, og der skulle været lidt lunt på bordet også. Havde det været for nogle år siden, var det altid lune fyldte tarteletter vi skulle have. Men jeg er også ret vild med noget andet traditionelt, nemlig lun leverpostej med bacon og champignon. Noget jeg virkelig holder af, men når det er lunt leverpostej og bacon i en stor champignon, bliver det bare endnu bedre. Jeg fyldte nemlig nogle lidt større markchampignon med leverpostej og andre med fintskåret grønt. Hurtig at tilberede og nemt at spise – og de forsvinder faktisk også hurtigt.

Fyldte-champignon-39
Kan I fornemme duften af leverpostej og bacon?

11 lidt større markchampignon (ikke portobello)
leverpostej
1 skive bacon
4-5 tykke skiver squash
½ løg
5 cherrytomater
mozzarellaost
Flæskestegssalt fra Mariager

Start med at rengøre champignon og bræk stokken ud. Gør grøntsager i stand, og skær dem i helt små tern. Vend dem sammen med mozzarellaost, der også er i meget små tern. Krydr med lidt salt og peber.
Baconskiven skæres i mindre stykker.
Vend champignon med bunden op, og fyld leverpostej i halvdelen og grøntsagsblandingen i den anden. Kom en lille skive bacon ovenpå leverpostej. Leverpostejen bliver ikke ringere, hvis du rører den op med en ganske lille smule cognac 😉

Fyldte-champignon-13
Klar til at komme i ovnen.

Champignon sættes på bagepapir og kommes i en 190 grader varm ovn, i ca. 12-15 min. Serveres som små hapsere, som forret eller som en frokostret med brød til.

Fyldte-champignon-35

Fyldte-champignon-36-small

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter