• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Fyldte champignon til frokost

Fyldte champignon til frokost

Udgivet: 17. apr. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Indlægget indeholder affiliates links

Søndagsfrokosten er som oftes noget vi springer over. Ofte sover vi lidt længere og får sent morgenmad den dag. Så er appetitten jo ikke helt så stor ved frokosttid.  Men i dag fik vi frokost, og der skulle været lidt lunt på bordet også. Havde det været for nogle år siden, var det altid lune fyldte tarteletter vi skulle have. Men jeg er også ret vild med noget andet traditionelt, nemlig lun leverpostej med bacon og champignon. Noget jeg virkelig holder af, men når det er lunt leverpostej og bacon i en stor champignon, bliver det bare endnu bedre. Jeg fyldte nemlig nogle lidt større markchampignon med leverpostej og andre med fintskåret grønt. Hurtig at tilberede og nemt at spise - og de forsvinder faktisk også hurtigt.

Kan I fornemme duften af leverpostej og bacon?

11 lidt større markchampignon (ikke portobello)
leverpostej
1 skive bacon
4-5 tykke skiver squash
½ løg
5 cherrytomater
mozzarellaost
Flæskestegssalt fra Mariager

Start med at rengøre champignon og bræk stokken ud. Gør grøntsager i stand, og skær dem i helt små tern. Vend dem sammen med mozzarellaost, der også er i meget små tern. Krydr med lidt salt og peber.
Baconskiven skæres i mindre stykker.
Vend champignon med bunden op, og fyld leverpostej i halvdelen og grøntsagsblandingen i den anden. Kom en lille skive bacon ovenpå leverpostej. Leverpostejen bliver ikke ringere, hvis du rører den op med en ganske lille smule cognac 😉

Klar til at komme i ovnen.

Champignon sættes på bagepapir og kommes i en 190 grader varm ovn, i ca. 12-15 min. Serveres som små hapsere, som forret eller som en frokostret med brød til.

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Glutenfri brød

wok med svinekød, kokosmælk og nudler

Wok med svinekød, kokosmælk og nudler

Mørbradruller med Majs-Blomkåls Puré

Tunede Påskeæg med Wasabi og Trøffel

Påskeæg - lige til at spise!

Planen der røg i vasken - 2012

God Påske!

Tarte Flambée med skinke og ost

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.