4 mindre stykker torskefileter brunes hurtigt på panden for at få lidt skorpe, og lægges på plankerne jeg bruger til grillen.
Forinden havde jeg igen gnedet plankerne godt ind med olie, og ladet dem stå og trække i et par timer.
Den ene fisk blev dryppet med lidt brombærsirup, hvidløgssalt og hakket frisk citronmelisse.
Den anden fisk fik en gang Lemon Krydderier, der er med både nødder, rosiner, lemon m.m.., og et par klatter mozarella ost.
Så kom de, sammen med lidt fennikel, peberfrugt og squash, på grillen. Plankerne med fisk på indirekte varme.
I mens blev en mayo blandet af lidt Lemon Mayonaise, Aioli og appensinsaft - det sidste fordi jeg var løbet tør for citron, men det gik nu også.
Så var der grill mad i sommervarmen. Grillet torsk med grillet fennikel, squash og peberfrugt samt en salat af perlerug, jordbær og salatblade.
Skriv din kommentar her