- og så endda uden mel. Og de er virkelig nemme, ikke noget med at røre og ælte eller rulle ud. 1-2-3 og de er klar til ovnen. Sprøde og fine, og gode både med og uden noget på.
Egentlig er de ikke fedtfattige, men det er det gode fedt fra kernerne der er i, så sunde er de.
2 dl hørfrø
1 dl peanuts
1 dl solsikkekerner
½ dl havreklid (kan udelades)
3 dl vand
1 tsk salt
Hak peanuts og solsikke kerner. Jeg gav dem en tur i blenderen, uden det blev til mel. Der skal stadig være knas i. Kom det hele i en skål, bland rundt og lad det stå og trække ca. 20 min.
Hæld massen ud på en bageplade med bagepapir, og stryg massen ud så tynd som du kan. Max. 1 cm. Slut af med et drys grovt salt på toppen.
Bages ved 200 grader i 20 min. Tages ud af ovnen og skæres i pæne knækbrød, og sættes igen ind i ovnen, til de er helt sprøde (ca 20 min igen). Hold øje med dem, for de skal jo ikke være sorte og brændte.
Lad dem afkøle, før du meget forsigtigt lirker dem af bagepapiret.
Spis dem som de er, eller evt. med en god ost til.
Skriv din kommentar her