Karlsen´s krydderier er 6 unikke krydderi blandinger som ikke kun pirrer dine smagsløg. De 6 blandinger er sammensat efter opskrift af TV kokken Claus Holm og er tænkt i surt, sødt, salt og bittert, samt en grundsmag. Dette gør dem helt unikke, da de er enkle sammensatte men med fokus på smag, der vil gøre, at de kan bruges i mange af smags universets muligheder. Krydderierne er helt unikke til fisk, stegen og grillen, prøv dem over salaten og i pastaen, det er kun fantasien, der sætter grænser. Karlsen har kun lagt bunden, drys det over brødet, bland det i dit rugbrød eller prøv et drys over ægget.
Jeg bruger det dagligt, på den ene eller anden måde. Maden får et pift med krydderierne, som er sammensat så de giver en smagsoplevelse hver gang.
Karlsens Krydderier kan man købe online i e-deli.dk , hvor man også kan købe mange andre specialiteter og økologiske varer fra Danmark og hele verden.
Du kan være den heldige og vinde 2 af KARLSENS KRYDDERIER + bogen "KÆRLIGHED, KANT OG SMAG" af Claus Holm.
Aksel Karlsen har sponsoreret gevinsten.
For at deltage i konkurrencen, skal du blot - i kommentarfeltet herunder - skrive navnet på det krydderi, som du bruger oftest i dit køkken. Eller skriv en kommentar på Facebooksiden. Dit navn er også nok.
PS. Behøves ikke være fra Karlsen.
Vinderen findes onsdag d. 1. august 2012!
Helle Vestergaard
Hvor kan man købe Holms krydderier?
Ellen
Hej Helle.
Holms krydderier ved jeg ikke hvor du kan købe, men vil tro i f.eks. Føtex og Kvickly.
Dem jeg omtaler i artiklen, er Karlsens Krydderier.
Hilsen Ellen
Ellen
Jeg kan se, at mange af jer har det samme som hos os. Peber og hvidløg. Hvis nogen har et tip med, hvordan man kan undgå at komme til at lugte af hvidløg dagen efter, vil jeg meget gerne høre det 🙂
Malene
Hvidløg tager vist prisen i vores køkken 😉 Mange hilsner Malene
Claus
Salt, peber og chili er nok dem jeg bruger mest ... hvor peberet indtager første pladsen
Kenneth Christensen
Jeg bruger mest hvidløg og paprika og friske urter fra vores have
Hanne K
Hej
Maldons salt bruges til det meste ... men elsker også bunker af friske krydderurter, peber, spidskommen, paprika og meget mere. Men salt vil jeg ikke kunne undvære.
Hilsen Hanne K
Ellen
Det vil jeg give dig helt ret i. Mad uden salt vil blive noget fladt noget. Salt er nok et af de vigtigste krydderier.
Anne
Friskkværnet peber - det går til næsten alt! Og helst i rigelige mængder...
Ellen
Jeg bruger også altid vildt meget peber - ikke altid man kan se æggemaden under peberet 😉
Birgit Kirkegaard Højsgaard
Hej Jeg bruger allermest frisk kværnet peber, men også meget løg, hvidløg & oregano
Hilsen Birgit
Ellen
Løg er også rigtig godt i langt de fleste retter, og så hvidløg og peber, så kan det ikke gå helt galt 🙂
Svend Kurt Jespersen
Hej. Frisk kværnet peber og salt er selvfølgeligheder, men timian, spidskommen, korinder og oregano plus muskat står altid inden for rækkevede.
Hilsen Jesper.
Ellen
Ja salt og peber, og i mange afskygninger, har en stor plads her. Jeg bruger flere af Mariager's spændende salte (kan også købes gennem e-deli.dk)
Henriette Jensen
Åh jamn hvad bruger jeg mest, det må nok være hvidløg <3 eller karry, ELSKER karry.
God sommer til jer alle.
Ellen
Åh ja hvidløg er også et løg der ofte bruges her. Den kan jo kommes i næsten alt.
Også god sommer til dig.