• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Fyldte Dadler fra Johanne's

Fyldte Dadler fra Johanne's

Udgivet: 11. dec. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Der har været besøg på bloggen i dag. Jytte og Bo fra 'Johanne's Kaffebar' i Tønder, har lavet nogle skønne fyldte dadler, som de gerne vil dele med jer. I er selvfølgelig også velkomne til at smage dadlerne, sammen med al den anden gode mad de serverer, i Tønders gågade.
'Johanne's' er ikke "bare" en kaffebar, men en butik fyldt med spændende ting - de er leverandør til alle livsnydere. Her finder man alt lige fra brugskunst til ting til dekoration, gavekurve, lækre specialiteter til madlavningen, skønne vine og øl,  og friskmalet kaffe og spændende te. I butikken kan man slå sig ned i 'Lammestuen' og bl.a få serveret en lækker tapas med Vadehavsprodukter eller den sønderjydske Brødtorte. Her er hygge, atmosfære og man føler sig altid velkommen.

Men tilbage til dadlerne, som I får opskriften på her.

Fyldte Dadler
(4 personer)
1 dl couscous
1 spsk nøddeolie
1 spsk citronsaft
1 spsk grofthakket mynte
1 spsk ristede pinjekerner
1 spsk skal af økologisk citron
8 store dadler
salt
Kom couscoussen i en skål og hæld 1 dl kogende vand over. Lad det trække i ca. 15 minutter.
Rør olie, citronsaft, mynte, pinjekerner og citronskal i couscoussen og smag til med salt.
Tag stenene ud af dadlerne og fyld dem med couscous blandingen.

Dadlerne anrettes på et fad og serveres med et glas Cava eller Crement.

TAK til Jytte og Bo, fordi de vil dele opskriften med os alle!

Johanne's - Gågadens kaffe og vin
Vinspecialisten i Tønder
Storegade 12
6270 Tønder

Leverandør til livsnydere!
www.johanneskaffebar.dk

Tlf. 7472 2022
Mød os på facebook!

info@johanneskaffebar.dk
toender@vinspecialisten.dk

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

karamelliseret svinekød med spidskål og soja

Karamelliseret svinekød med spidskål og soja

grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål

Grøntsagsgryde med karry og spidskål

Tomater på grillen

Nyt design på bloggen

Julekys med kokos

Flap Jacks - hvad er nu det?

Mandelsnitter

Ale-Gryden med rodfrugter

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.