MADBLOG & LIVSSTIL

Bagte tomater til pasta

 I dag sidder jeg alene, sammen med Felix, vores killing. Gemalen er på tur, og kommer først hjem igen på søndag, så jeg tror jeg vil nyde ensomheden max. Må man ikke gerne nyde, når man er alene et par dage? Jeg har lavet lidt planer med mig selv, som jeg vil lave i weekenden. Et par små projekter i haven tror jeg, og måske en lille smule i køkkenet. Jeg er også ved at lave noget her på bloggen, men det er en lille hemmelighed lidt endnu. Jeg glæder mig meget til at fortælle jer om det.
Så mon ikke min fredag og weekend bare flyver afsted?

Selvom man er alene, bliver man sulten til aftensmad. I dag blev det ganske enkelt pasta med bagte tomater. Vi har en del gule tomater i drivhuset. De er knap så søde som de røde, som absolut er nummer ét til at bage. Når man bager røde cherrytomater, får man en intens sød tomatsmag. Dem kommer jeg helst kun salt og en anelse olie på. Men de gule skulle have lidt mere smag, og de måtte faktisk gerne have fået et lille dryp ahornsirup, for de er lidt syrlige. Jeg kom også krydderier på, som gav dem en god smag.

Tomaterne skæres halv over og lægges i et fad.
Persille, hvidløg og gerne lidt mandler hakkes sammen.
Dryp ganske lidt olie over tomaterne og kom krydderurter på. Giv dem et kværn salt inden de sættes i en 100 grader varm ovn i ca. 4 timer. Jeg kom til at give mine lige lidt i overkanten, men smagen var den samme.

Tomaterne kan bruges til at blande i salater, spise som snack eller evt. som her, hvor jeg blandede dem i en portion pasta.

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *