På søndag er det Mors Dag!
Her er en kage, som børn (måske med lidt hjælp fra far), kan bage til mor denne dag. Har man hjerteforme, kan der stikkes et hjerte ud af den bagte kage, og dekoreres smukt til Mor. Man kan evt. skære kagen i gennem til 2 lag, og lægge jordbær imellem lagene.
Banankage med Kokos.
400 g rørsukker
250 g smør (stuetempereret)
4 æg
3 modne bananer
2 dl yoghurt naturel
400 g mel
100 gr. kokos
1 tsk. natron
1 spsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
Sukker og smør piskes godt sammen. Æg tilsættes et efter et. De mosede bananer tilsættes sammen med yoghurt og kokos. Sigt mel, natron, bagepulver og vanilje i dejen og vend det rundt.
Bag kagen i en bradepande ca. 20x35 cm.
Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
Spis kagen som den er, eller overtræk med smeltet chokolade eller flormelis.
Men kagen smager absolut også dejlig som en ganske almindelig banankage, bagt i bradepanden. Og så kan den holde sig lækker frisk i flere dage.
Herunder har kagen fået en glasur med frisk citronsmag.
Se flere opskrifter:
Saftig banankage med chokolade
Skriv din kommentar her