Banankage til Mor

Banankage til Mor

På søndag er det Mors Dag!

MorsDag
Her er en kage, som børn (måske med lidt hjælp fra far), kan bage til mor denne dag. Har man hjerteforme, kan der stikkes et hjerte ud af den bagte kage, og dekoreres smukt til Mor. Man kan evt. skære kagen i gennem til 2 lag, og lægge jordbær imellem lagene.

MorsDag_4   MorsDag_6

Banankage med Kokos.Jordbaer_1
400 g rørsukker
250 g smør (stuetempereret)
4 æg
3 modne bananer
2 dl yoghurt naturel
400 g mel
100 gr. kokos
1 tsk. natron
1 spsk. bagepulver
1 tsk. vanilje

Sukker og smør piskes godt sammen. Æg tilsættes et efter et. De mosede bananer tilsættes sammen med yoghurt og kokos. Sigt mel, natron, bagepulver og vanilje i dejen og vend det rundt.

Bag kagen i en bradepande ca. 20×35 cm.
Bages ved 200 grader i ca. 25 min.

MorsDag_2

Spis kagen som den er, eller overtræk med smeltet chokolade eller flormelis.

MorsDag_8

Men kagen smager absolut også dejlig som en ganske almindelig banankage, bagt i bradepanden. Og så kan den holde sig lækker frisk i flere dage.

Herunder har kagen fået en glasur med frisk citronsmag.

MorsDag_10

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*