Bananmuffins med chokolade er skønne små kager med banan, der smager himmelsk godt. Denne opskrift er nem at følge, og du får 12 muffins.
Disse bananmuffins med chokolade er fantastiske, og dem skal du absolut prøve at bage.
Det er nemme og svampede muffins med banan og hakket chokolade, og du får 12 små kager ud af denne opskrift.
Og så er det i øvrigt en dejlig måde, at få brugt de modne bananer på. Til stor glæde for alle.
Opskrift på bananmuffins
Ingredienser
- 75 g smør
- 150 g rørsukker
- 1 æg
- 145 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 vaniljestang korn fra ½ vaniljestang
- ½ tsk salt
- ½ tsk chili kan udelades
- 3 spsk kakao
- 1½ dl mælk
- 2 bananer mosede
- 100 g mørk chokolade i meget små tern
Sådan gør du
- Smør og sukker røres godt sammen hvorefter ægget tilsættes.
- Sigtet hvedemel, bagepulver, salt vaniljekorn og kakao tilsættes sammen med mælken, de mosede bananer og chokoladen.
- Dejen til dine bananmuffins piskes rigtig godt.
- Fyld dejen i 12 små muffinsforme.
- Bag de lækre muffins med banan og chokolade i ca 25 min ved 200 grader.
Ernæring
Næringsindhold
Mængde pr. person/portion
Calories
221
% Daglig værdi*
Fat
10
g
15
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Trans Fat
0.2
g
Polyunsaturated Fat
0.4
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
29
mg
10
%
Sodium
332
mg
14
%
Potassium
188
mg
5
%
Carbohydrates
31
g
10
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
18
g
20
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
214
IU
4
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
30
mg
3
%
Iron
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Noter
De bagte bananmuffins med chokolade kæles af inden de nydes.
Pynt evt. med en skive banan.
Chokolade hakkes og dejen fordeles i 12 muffinsforme. Foto: Jensens-Madblog.dk.Se flere opskrifter
Saftig banankage med chokolade
Skriv din kommentar her