Åh altså, der var mega krise her i aftes. Jeg har en vane med, at sætte min kop kaffe på en bakke i sofaen, så jeg lige kan nå den når jeg sidder med benene godt trukket op og læser. MEN det er slut nu!
For i aftes skete det der bare ikke måtte ske, - jeg væltede kaffen ud i sofaen. Vel og mærket vores nye lyse sofa som vi fik for 3 mdr. siden. Jeg var dog også hurtig til at reagere, så jeg fik med køkkenrulle, klude og vand suget og vasket, så man ikke kan se det mere. Pyha jeg blev nervøs, men godt det gik godt.
Så i dag sidder jeg med koppen på bordet, og det gør jeg fremover. Af skade bliver man klog, ville min mor have sagt.
Ellers har vi et lille projekt igang i denne uge. Det er SALAT-UGE, hvor vi "kun" spiser salat hver aften. Ikke kedelig salat, men alle mulige forskellige. I går var det med nye kartofler (fra egypten) og fisk, og i dag har det været med sprødstegt tørsaltet bacon (pancetta). Maven er meget glad og vi har det også godt med masser af grønt og mere let mad.
[ingredients title="Bistrosalat"]
2 personer
- ¼ fintsnittet spidskål
- 1 god håndfuld blandede salatblade
- 1 håndfuld fintsnittet icebergsalat
- 1 lille broccoli
- 2 forårsløg
- 2 kogte kolde æg
- 300 gr bacontern /pancetta tern
- 1 håndfuld små tomater
- 1 spsk mayonnaise
- 2 spsk olie
- 2 spsk Granatæble balsamico
- 2 spsk ahornsirup
- salt og peber
Gør alle grøntsager rene og snit eller skær dem. Broccoli deler du i små buketter og kommer i en gryde med vand der knap dækker. Når vandet koger hældes det hele i en si og broccolibuketterne får lov til at dryppe af og køle af. Det gør jeg for at kålen får sin flotte grønne farve, og de ikke er helt rå. Men giv dem endelig ikke længere, end de stadig knaser.
Bland alle dele undtagen æg og bacon.
De kogte æg hakkes og drysses over salaten. Bacon steges sprødt og lækkert og afkøles lidt inden de drysses over salaten.
Bland ingredienserne til dressing og servér til eller hæld over lige inden servering.
Et lækkert brød til gør det hele perfekt.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her