Karamel og salt er en god kombination, og kommes det i en skal af chokolade, bliver det endnu bedre. Et drys kokos på toppen, og de er perfekte.
Chokolade og Salt-karamel
100 gr flødechokolade/eller mørk chokolade
3 spsk karamel (kondenseret mælk)
1 nip Sydemestersalt fra Mariager Saltcenter
Kokos ell. hakkede nødder
mørk smeltet chokolade
6-8 små forme
Smelt forsigtigt flødechokoladen over vandbad. Kom ca. 1 tsk chokolade i 6-8 små forme, og fordel det godt op ad siderne. Stil til tørre.
Når chokoladen er stivnet, kommes karamel i formen, og et nip sydesalt på toppen. Pynt med mørk chokolade og kokos eller hakkede nødder.
Jeg brugte kondenseret mælk, der var kogt ind til karamel. Men Dolce de leche er også godt til.
Server dem kolde til en god kop kaffe.
Skriv din kommentar her