MADBLOG & LIVSSTIL

koteletter-foliepapir-ananas-chili

Så kom de endelig på bloggen. Nu har billederne også ligget længe, og mindet mig på, at jeg skulle have lavet det indlæg. Dårlig, dårlig samvittighed. Men nu er energien til det.

mozzarella-paa-toppen-koteletter

Det har også været en spændende dag, som heldigvis endte godt. Nu tænker du sikkert, – hvad mon der er sket. Jo, hvert år er vi jo til SMUK fest i Skanderborg, og i dag startede salget af boformer. Vi er en lille lejr med 6 personer (til tider lidt flere), der skulle have Hotelt på Skanderborghus. 2 personer, sad vi og var klar, og med mobilen inden for rækkevidde, så vi kunne vide om den anden var kommet igennem hos Billetlugen. Men ak, der var kø. Jeg havde kø nr. 478 – ja du læste rigtigt. Og så opgiver man næste. Men Malene kom igennem lidt før jeg, og fik teltene som vi ønskede. Jubelen ville ingen ende tage. Og lettede var vi også. Tænk om vi nu ikke havde fået noget telt, – nå pyt, vi har det jo. Gid det snart er august.

Men så er det koteletterne – vi starter lige igen 🙂

eksotiske-karry-koteletterDer skal pr. person bruges:
1 svinekotelet
1 ring ananas i egen saft
et par skiver løg
lidt squash i tern
1 skive tomat
evt. frisk chilli
ellers tørret
salt og peber
hvidløg
mozzarella

Svinekoteletten brunes og lægges på et stykke folie. Ovenpå kommes nu alle ingredienser, som krydres godt med salt, peber, hvidløg, chilli og gerne lidt grønt.

Folien pakkes godt om det hele, og pakkerne kommes i ovnen ved 200 gr. i ca 30 min., alt efter hvor tykke koteletterne er.

Imens kan der laves en kold kryddersauce af skyr, der smages godt til med lidt chilli, hvidløg, karry og salt og peber.

Server med ris og salat.

eksotisk-kotelet-ananas-karry

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter