• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Eksotiske Kotelet-pakker

Eksotiske Kotelet-pakker

Udgivet: 5. feb. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så kom de endelig på bloggen. Nu har billederne også ligget længe, og mindet mig på, at jeg skulle have lavet det indlæg. Dårlig, dårlig samvittighed. Men nu er energien til det.

Det har også været en spændende dag, som heldigvis endte godt. Nu tænker du sikkert, - hvad mon der er sket. Jo, hvert år er vi jo til SMUK fest i Skanderborg, og i dag startede salget af boformer. Vi er en lille lejr med 6 personer (til tider lidt flere), der skulle have Hotelt på Skanderborghus. 2 personer, sad vi og var klar, og med mobilen inden for rækkevidde, så vi kunne vide om den anden var kommet igennem hos Billetlugen. Men ak, der var kø. Jeg havde kø nr. 478 - ja du læste rigtigt. Og så opgiver man næste. Men Malene kom igennem lidt før jeg, og fik teltene som vi ønskede. Jubelen ville ingen ende tage. Og lettede var vi også. Tænk om vi nu ikke havde fået noget telt, - nå pyt, vi har det jo. Gid det snart er august.

Men så er det koteletterne - vi starter lige igen 🙂

Der skal pr. person bruges:
1 svinekotelet
1 ring ananas i egen saft
et par skiver løg
lidt squash i tern
1 skive tomat
evt. frisk chilli
ellers tørret
salt og peber
hvidløg
mozzarella

Svinekoteletten brunes og lægges på et stykke folie. Ovenpå kommes nu alle ingredienser, som krydres godt med salt, peber, hvidløg, chilli og gerne lidt grønt.

Folien pakkes godt om det hele, og pakkerne kommes i ovnen ved 200 gr. i ca 30 min., alt efter hvor tykke koteletterne er.

Imens kan der laves en kold kryddersauce af skyr, der smages godt til med lidt chilli, hvidløg, karry og salt og peber.

Server med ris og salat.

 

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Pære-snacks

En lille en til kaffen.

Blommegrød med mandler og is

Sundt slik med lakrids eller kakao

Kage med Squash

Nye grillede gulerødder

Smørrebrød

Æblekage med Yoghurtcreme

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.