MADBLOG & LIVSSTIL

Er weekenden slut? Allerede – hvor blev den?
Vi har været barnepige i weekenden for vores lille mops Bodil, og det er da utroligt som dagene bare er fløjet af sted. Jeg synes slet ikke jeg er færdig med weekenden i Aarhus, og så er den allerede slut. Det er blevet til mange og lange gåture i det gode vejr, så de små hundeben blev trætte. Men så var der da en god undskyldning for at drikke en latte eller to undervejs, så Bodil kunne hvile sig lidt.

Det blev da også til en shoppingtur lørdag, hvor jeg på et marked, der var ved domkirken i Aarhus, fandt nogle gamle højfjeldssole. Husker I dem? Jeg kan huske min mor havde sådan een der stod på bordet, og det var den “rene sundhed, der strålede ud af den”.  Jeg mener nu, at der den gang i 70’erne var kommet lidt mere filter på, og at hun brugte den for at blive brun. Den så også lidt anderledes ud, var firkantet mener jeg.
Jeg skal nok ikke bruge dem her som de er, for strålerne er helt sikkert ikke for gode. Men planen er, at der skal laves noget lampe ud af dem. Jeg synes de er rigtig seje.
Åh ja, bare lidt tøj blev der også fundet i en tøjbutik. Ellers har det jo ikke været en rigtig shoppingtur vel?

Det blev ikke bare til kaffe, for vi fik bla. også super lækker mad hos “Den Rustikke” i Mejlgade, enkel og let morgenmad hos “Løves Bogcafe”, og så fik vi en rigtig dejlig frokost hos Cu Cu, der er en vitnamesisk restaurant i Bruuns Galleri. Der er både hyggeligt, serveres god mad med lækre knasende grøntsager og der er en meget sød betjening. Og så er priserne absolut rimelige. Jeg kan bla. anbefale deres Bao med kylling, som smagte super godt og jeg blev rigelig mæt. Der blev serveret pommes af søde kartofler til. Jeg er glad for, at det kun var kartoflerne der skulle spises med pinde, for det er ikke det jeg er aller bedst til.

Aarhus Central Food Market

Det aller vigtigste i weekenden var nok, at jeg fandt et lille forklæde, en lille grillhandske der lige passer en barnehånd og et lille piskeris. Så er udstyrret til barnebarnet nemlig klar, til hun kan komme med med mig i køkkenet. Gemalen mener det varer nogle år endnu, men hun skal vel lære det fra starten, så hun bliver super god? Og det skader nu ikke at være forberedt.

Børn bruger tit en sutte, når de skal sove. Bodil ligger med bamsens snude i munden, ganske som en sut. Hun er da sød!

Nu er vi hjemme i Skærbæk igen, og hverdagen kommer snigende. Jeg drømmer virkelig om at finde en lille lejlighed i Aarhus når vi engang liver pensionister, For der er så mange spændende tilbud i byen, den oser af liv og aktivitet og er ikke smilets by for ingenting. Her vil jeg virkelig kunne trives. Men om drømmen stadig er der til den tid, ved jeg ikke. Indtil nyder jeg bare at komme der så tit som muligt.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter