MADBLOG & LIVSSTIL

Annonce3Ja du læste rigtigt, – vi spiser sådan nogle frosne retter, der er lige til at varme. Jeg er blevet kontaktet af et firma fra Odense – HeatAndEat.dk, som har tilbudt mig at smage på deres retter. Det kunne jeg ikke sige nej tak til – hvem vil da ikke gerne have maden serveret? Og jeg har ikke fortrudt, for de fleste retter var utroligt gode.

Udklip

Heat and Eat er et lille nystartet firma.

  • Vi har et køkken i Odense, hvor vi laver rigtigt hjemmelavet gourmet mad på frost.
  • Vi sælger maden via vores Web shop, og det leveres lige til vore kunders hoveddør, af Post DK.
  • Vi sælger også til mindre hoteller, cafeer, campingpladser, pub’s m fl.
  • Vore opskrifter er originale.
  • Vores mad er lavet med kærlighed, fra bunden af fine råvarer og er helt uden tilsætningssstoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsforstærkere
  • Vi har brugt et par år på at udtænke, udvikle og afprøve konceptet og de retter vi har på vores menukort.

heat-and-eat.dk0002
De fine små bakker kom frosne i en flamingokasse med tøris. Så alt var lige til at komme i fryseren. Jeg ledte lidt efter en lille lap papir med vejledninger, men det var der ikke lige i kassen. Nu ved jeg nok hvordan man varmer maden, og kan såmænd også finde ud af at servere et eller andet til, men det kunne måske være til hjælp for nogen,, at der var en vejledning med til, hvordan man varmer retten op og hvilket tilbehør der passer til. Selve retter er nemlig uden tilbehør, men “kun” selve kød-med-sovs delen.
Til gengæld var der en tydelig beskrivelse af indholdet på hver pakke.

Den første vi skulle smage, var Chicken tikka masala. Det var lige til at komme i gryden og varme, og portionen som er beregnet til 1 person, passede fint. Der var store og fine stykker kylling i den perfekt krydrede sovs, som smagte af meget, uden at være overkrydret. Vi spiste helt op, og blev meget mætte. Sovsen skulle lige jævnes en anelse, men når man nu skal varme det, er det rart den ikke er for tyk fra starten. Dog synes jeg den var en anelse grynet, men der var til gengæld rigeligt af den. Faktisk kan man selv  tilsætte lidt mere kyllingekød, og der vil være nok til 2 personer.

Altså den første ret overraskede meget positivt.

heat-and-eat.dk0004

Det gjorde anden ret, som var Bøf stroganoff også. Atter en hurtig ret, lækkert og meget mørt kød i en super dejlig sovs. Også her havde vi en del sovs tilovers, men til efteråret, hvor det er kartoffelmos tid, vil det helt sikkert være passende. Men hold op, det smagte godt. Mums.

Den næste ret vi skulle have, var en lille forret.  Crema di Gamberoni, som er kæmperejer i en sauce. Desværre var rejerne, som lå i saucen, og derfor også blev varmet i den, ikke pillede. Så det blev til noget snask at sidde med fingrene i, for at få skallen af rejerne. Det smagte rigtig godt, men pga. de upillede rejer, fik den ikke ret mange stjerner hos os. Lidt synd for en ellers god ret, som vil være en perfekt forret med drys af lidt forårsløg og måske lidt fetaost. Hov, det burde måske lige stå på pakken, så man ved at det vil højne retten med et grønt drys.

Selvom de første retter var til mange stjerne, var de sidste desværre ikke helt til så mange. Den sidste ret, Lasagne, var smagsløs og havde en underlig konsistens. Der var mest pastaplader, som var lidt for møre, i retten. Kødet var smuldret og tør, og jeg manglede lidt lasagnesmag. Jeg kunne ikke finde smagen af tomater og ostesovs, men derimod har jeg på fornemmelsen, at kødet var svinekød i stedet for okse.

Jeg vil gerne anbefale Heatandeat.dk, men der er helt sikkert nogle af retterne de lige skal gå igennem igen. Smagen var på plads i de 2 af retterne, men ikke helt i dem alle. Jeg håber de får den rette smag, sedler med i pakkerne og vejledninger til tilbehør, for så er konceptet helt sikkert godt. Gode råvarer, nænsomt tilberedt og uden tilsætningsstoffer – det får det en stor stjerne for herfra. Der er mange spændende retter at vælge imellem, og prisen er også rimelig for veltilberedt mad. Så det kan ikke andet end blive en succes.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter