MADBLOG & LIVSSTIL

Hattesgaard Rømø

Café Ruten besøger i dag Hattesgaard på Rømø.

Kører du fra Skærbæk over dæmningen, hvor der er vand på begge sider, drejer du til venstre i første lyskryds. Et lille skilt lidt længere mod syd, viser et lille skilt vejen til Hattesgaard. En flot hvid gammel gård, der både har plads til den lokale politibetjent, antikviteter og en super hyggelig café.

Så er weekenden ved at være slut. Nogen af jer, har sikkert været så heldige at I har kunnet nyde solen i dag. Her ude vestpå, har der været gråt og trist.

I weekend har vi haft besøg af venner, og lørdag var vi en tur på Rømø. Efter at madpakken var blevet indtaget og i kvinder havde fået næsten hvert eneste stykke tøj prøvet, og købt lidt glas m.m., tog vi på Hattesgaard, for at få kaffen.

Der er noget at kigge på overalt i caféen
Man bliver budt velkommen med blomster og hygge.

Det er et rigtig hyggeligt sted, hvor det hele er nænsomt restaureret og antikviteterne falder naturligt ind i caféen. Det giver en hyggelig stemning. Stedet er også meget populært, der var fyldt med mennesker hele tiden. Så de lækre kager forsvandt efterhånden. Men det var nu også ret gode kager. Desværre var vejret ikke til det, for det må være skønt at kunne sidde ude på terrassen og drikke kaffe, med udsigt og vadehavet.

Kaffen er drukket og kagerne er spist.
Da vi kom var der en del lagkager og andre kager, men da vi gik var der tyndet meget ud i det
Vi valgte at drikke kaffen ovenpå, samtidig med at vi også fik kigget det hele efter.

Jeg kan varmt anbefale at besøg Hattesgaard, hvis I skulle være i nærheden. Og så er der en masse smukke og dejlige steder på Rømø oven i købet. Den dejligste natur året rundt.

Der var mange retor-ting som vi kunne mindes vi selv havde haft en gang.


Nu er weekenden ved at være slut, og der venter en ny god uge forude. Må I alle få en rigtig god uge, hvor vi håber solen vil komme frem og foråret vise sig fra den pæneste side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *