• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Italiensk Pastasalat

Italiensk Pastasalat

Udgivet: 27. jun. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Torsdag var jeg alene hjemme, så det blev til en let italiensk salat, som blev spist på terrassen. Der trak godt nok gevaldigt op til torden, men heldigvis drev det forbi os.
Der har faktisk være 25 grader idag, og det er da en fin temperatur. Gid det kunne fortsætte.

[ingredients title="Italiensk Pastasalat"]

  • Sala
  • 176 gr pasta
  • 6 røde tomater
  • 225 gr mozzarellaost
  • 1-2 modne avocado
  • frisk basilikum

    Dressing:

  • 6 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronbalsamico
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 knivspids sukker
  • salt og peber
  • hakket basilikum

Kog pastaen og afkøl den.

Skær tomater og mozzarella i skiver. Skær hele vejen rundt om avocadoen, lirk med kniven og den deler sig i 2. Nu kan du nemt tage stenen ud, ligesom det er nemt at tage skallen af. Skær avocado i skiver på langs.

Pisk alt til dressingen sammen.

Læg skiftevis tomatskiver, mozzarella og avocado i et spiralmønster på et fad. De skal overlappe hinanden lidt.

Vend pastaen med hakket basilikum og læg den i midten. Hæld dressingen det hele. Servér.

[/ingredients]

 

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Oktober Pølseret og Clifton Krøniken

Mættende salat

Franske ganer og Æbletærte uden pjat

Grønne Kikærte-frikadeller

Rosenkålssalat med ananas

Pestomørbrad med Rosenkål og bagte Rødbeder

Sådan forhøjes madens velsmag

Kaffekage med creme fraiche

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.