• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Sundt & Let

Italiensk Pastasalat

Udgivet: 27. jun. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Torsdag var jeg alene hjemme, så det blev til en let italiensk salat, som blev spist på terrassen. Der trak godt nok gevaldigt op til torden, men heldigvis drev det forbi os.
Der har faktisk være 25 grader idag, og det er da en fin temperatur. Gid det kunne fortsætte.

[ingredients title="Italiensk Pastasalat"]

  • Sala
  • 176 gr pasta
  • 6 røde tomater
  • 225 gr mozzarellaost
  • 1-2 modne avocado
  • frisk basilikum

    Dressing:

  • 6 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronbalsamico
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 knivspids sukker
  • salt og peber
  • hakket basilikum

Kog pastaen og afkøl den.

Skær tomater og mozzarella i skiver. Skær hele vejen rundt om avocadoen, lirk med kniven og den deler sig i 2. Nu kan du nemt tage stenen ud, ligesom det er nemt at tage skallen af. Skær avocado i skiver på langs.

Pisk alt til dressingen sammen.

Læg skiftevis tomatskiver, mozzarella og avocado i et spiralmønster på et fad. De skal overlappe hinanden lidt.

Vend pastaen med hakket basilikum og læg den i midten. Hæld dressingen det hele. Servér.

[/ingredients]

 

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Salatbåde og brød

Nyt fra Kreta

Grønne Kikærte-frikadeller

Sundt slik med lakrids eller kakao

Senneps Dressing til næsten alt

Hjemmelavet Karamel Is

Jordbærmarmelade med Basilikum

Lidt om min Københavner-tur

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.