Så blev det hverdag igen, og jeg nyder det. Det var nu ellers lidt hårdt at vågne i morges, men efter et par kopper kaffe og en portion havregrød, gik det fint. Det er dejligt at have fri, men også dejligt at at komme på arbejde igen.
Måske sådan en dag, hvor alle atter er startet på arbejdet, kan forsødes med en omgang Kokosnitter til aftenskaffen. Disse her har jeg brugt rabarbermos i, men hindbærmarmelade er også rigtig godt. Gerne lidt syrligt som modspil til kokosmassen.
Mørdej:
250 gr ølands hvedemel (ell. alm. hvedemel)
60 gr rørsukker
150 gr blødt smør
2 æggeblommer
Kom alle ingredienser i en skål og bland det med hænderne til det er en blød dej. Del i 2 og rul hver del ud til en aflang stang på 30 x 10 cm.
Bag stængerne 10 min ved 200 grader.
Fyld:
ca, 12 store spsk hindbærmarmelade eller rabarbermos
Smør de forbagte stænger med hindbærmarmelade eller rabarbermos.
Kokostopping:
75 gr blødt smør
60 gr rørsukker
3 æg
1½ æggehvide
180 gr kokos
Pisk æg og æggehvide sammen og bland resten i. Fordel kokostoppingen over marmeladen og sæt det hele i ovnen igen ved 200 grader. Bag ca. 20-25 min indtil stængerne er smukt lysebrune. Skær dem ud i snitter når de er afkølet og servér.
Må I have en helt fantastisk tirsdag derude i foråret!
Skriv din kommentar her