MADBLOG & LIVSSTIL

Nogen gange kan jeg være total tom for idéer til aftensmaden. Sådan en dag havde jeg i dag.

Intet kunne jeg komme på, – kiggede på slagterens udvalg af kød – hen og kigge på grøntsager,ikke noget der fristede. Tilbage til kødet igen, og faldt så over en pakke med 3 fine mørbrader. Jo, de kunne vel bruges til et eller andet. Tilbage til grøntsager, kartofler, gulerødder, spidskål, vindruer…ja det var ganske uden tænkeren sat igang jeg hev ned i kurven. Undervejs hen til kassen, “faldt” jeg også lige over en dåse kokosmælk, en pose løse ris og en dåse hakkede tomater. Jamen hov, det er jo Claus Meyers “Bageri”, den skreg på mig, at jeg skulle tage den med. Og så var det den sidste, og tænk hvis den er udsolgt overalt – jeg måtte bare eje den.

Vel hjem-kommet, kom det så. Hvad skulle jeg bruge det til, som jeg havde fyldt posen med??

Jeg synes faktisk selv, at det blev til en ret god aftensmad. Tænkt hvad man kan lave, helt uden at tænke 🙂

Mørbrad i Tomatkoks.

4oo gr. svinemørbrad skåret i bøffer
Paprika, salt og peber
Smør
Mørbrad brunes på panden i lidt smør og krydres med salt, peber og paprika

1 ds. hakkede tomater kommes ved sammen med
1 ds. kokosmælk
3 gulerødder i skiver
1 kvist timian
Det hele simrer stille og roligt i ½ time. Og imens kunne jeg lige bladre i bagebogen. Der er en del jeg skal have prøvet fra den. Bliver spændende at komme i gang med, men bliver nu ikke i dag.

De sidste 5 min varmes lidt ærter med i sovsen.
Smag til med salt og peber, og jævn sovsen lidt med maizena.

Hertil serveres løse ris og en salat.

Salat

3 revne gulerødder
1 ring ananas skåret i små stykker
Mørke søde vindruer

Vendes med 1 spsk. grov Bornholms Sennep.

 

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter